50
50
SofiaGaver.dk
50
50
SofiaGaver.dk
50
50
50
50

Bestilling

 • Alle priser på websitet angives i danske kroner inklusiv moms. Aftaler på vores website indgås på dansk.
 • Bestillinger kan foretages her på webstedet ved hjælp af indkøbskurven - du kan til enhver tid se indholdet af kurven til venstre på siden.
 • Når du har bekræftet ordren får du med det samme en ordrebekræftelse pr email.
 • Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til: info@sofiagaver.dk
 • Her kan du få mere hjælp til bestillingsproceduren.

Fragtomkostninger

 • Danmark:  Postpakke Collect med Track&Trace (PostNord): 29 kr . Pakken afhentes på dit nærmeste posthus. Anbefales at vælge. 
 • Postpakke Home med Track&Trace (PostNord med omdeling): 39 kr 
 • Brev (PostNord): 25 kr 
 • Quick-brev (PostNord):35 kr 
 • Afhenting i Silkeborg, Daltoften 13 er selvfølgelig gratis. Tidspunkt skal aftales inden afhentning. 
 • Ved køb over 500 kr får du gratis fragt :) (Postpakke Collect)
 • Fragt til EU lande: (e.g. Sverige) koster 49 kr for pakker op til 500 g - sendes som brev. Ved større pakker afregnes fragten før afsendelse.
 • Fragt til ikke-EU lande (eg. Norge, Island og Færøerne) koster 49 kr for pakker op til 500 g - sendes som brev. Ved større pakker afregnes fragten før afsendelse.
 • Fragt til Grønland koster 49 kr (for pakker op til 500 g) - sendes som brev. Ved større pakker afregnes fragten før afsendelse. Pakker til Grønland kan også sendes som pakkepost med fly (op ti 1 kg koster 254 kr).
 • Ønskes større bestillinger eller andre forsendelsesmåder end her nævnt bedes kunden kontakte os inden bestilling.

Betaling

 • På SofiaGaver.dk kan der betales med følgende kort: Dankort, Mobilpenge, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro - eller via din Paypal konto. Ved betaling via Paypal skal du være opmærksom på, at du ikke er dækket af indsigelsesordningen.
 • Online betaling sker gennem SSL-krypteret forbindelse - d.v.s under overførsel beskyttes dine oplysninger af SSL (Secure Sockets Layer). Vi får ingen kort-oplysninger om dit Dankort, Visa-kort eller kreditkort, men kun om at transaktionen er lykkedes. Der kan aldrig trækkes et andet beløb, end det du har godkendt ved købet. Når du betaler med kort hæves beløbet først på dagen hvor pakken sendes.
 • Når betalingen er gennemført får du med det samme en kvittering pr email.
 • Vi tager ingen kortgebyrer!

Levering

 • Vi er lagerførende og kan derfor sende de viste varer med det samme.
 • Ordrer der er bestilt inden kl. 12 afsendes så vidt muligt samme dag og ellers sendes ordren den følgende dag - dog ikke på helligdage eller i weekenden. Skulle forsendelsen bliver forsinket bliver kunden kontaktet.
 • PostNord leverer postpakker fra dag-til-dag (ikke lørdag), almindelig breve inden for 2-5 hverdage, quickbreve er fremme inden for 1-2 hverdage. 
 • Din ordre sendes direkte til leveringsadressen, med mindre du vælger "Postpakke Collect". Desuden skal større breve, som ikke kan gå i postkassen, hentes på posthuset, hvis ingen er hjemme på adressen til at modtage pakken.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du har modtaget dine varer. Hvis du ønsker at returnere et produkt, så aftal det med os inden de 14 dages udløb - send mail til info@sofiagaver.dk eller ring til os. Returvaren skal herefter modtages indenfor 14 dage.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler på kraftigste vis, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

SofiaGaver.dk (BPL Trading)
Daltoften 13, 8600 Silkeborg

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen hvis du samtidig giver os besked.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen - eller senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du bedes medsende følgende oplysninger sammen med pakken: Ordrenummer - samt oplysning om du ønsker en ombytning eller om du ønsker pengene retur. Når vi har modtaget varen retur får du tilsendt en email med oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/ombytning/reklamation. Fragtudgifter refunderes ikke.

Her kan du udskrive en standard fortrydelsesformular som vedlægges returvaren:  fortrydelsesformular (https://www.sofiagaver.dk/fortrydelsesformular)

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.  Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Reklamation 

Når du handler på sofiagaver.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Skulle det ske at en vare er defekt, transportskadet eller på anden måde ikke lever op til dine forventninger, så skal du kontakte os hurtigst muligt pr. mail til info@sofiagaver.dk eller ring - hvorefter vi vil afhjælpe fejlen. Vi dækker ikke skader opstået ved fysisk misbrug eller slitage af produkterne. Det vil også sige at mangler opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd dækkes ikke.

Hvis reklamationen er berettiget, kan du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Når du returnerer varen, bedes du sammen med pakken medsende oplysninger om ordrenummer.

Varen sendes til:

SofiaGaver.dk
BPL Trading
Daltoften 13, 8600 Silkeborg

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle på SofiaGaver.dk.  BPL Trading driver og er dataansvarlig for hjemmesiden SofiaGaver.dk. Vi lever op til alle regler i persondataloven samt i European General Data Protection Regulation 2018.

Når du opretter en ordre på SofiaGaver.dk, vil dine data blive gemt af BPL Trading.

Du kan til enhver tid:

 • Indgive en klage til en tilsynsmyndighed (f.eks. Datatilsynet)
 • Anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af personoplysningerne
 • Begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger
 • Anmode om dataoverførbarhed, hvis det er relevant

Du kan få yderligere oplysninger om de personlige data, som SofiaGaver.dk (BPL Trading) gemmer og behandler, ved at kontakte os. Derudover kan du gøre indsigelse mod hvilke af dine personlige oplysninger, der behandles, samt anmode om, at dine personlige data bliver ændret eller tilbagekalde dit samtykke til en sådan behandling til enhver tid. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage eller ændre dine data, bedes du meddele dette til os.

Du kan få en kopi af dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format ved at kontakte os.

Hos SofiaGaver.dk er vi forpligtet til at overholde gældende regler og love for god markedsføring. Hvis du har handlet på SofiaGaver.dk, forbeholder vi os retten til at sende dig opdateringer af vores Handelsbetingelser, uanset om du har trukket dit samtykke tilbage eller ej. Vi sender dig ikke nogen anden form for information.

Når du handler på SofiaGaver.dk:

Når du betaler på SofiaGaver.dk, sker betalingen igennem en sikker forbindelse, som sikrer, at dine betalingsoplysninger er utilgængelige for uvedkommende.

Hvilke informationer bruger SofiaGaver.dk i forbindelse med dit køb?

Med henblik på online handel og kundetilfredshed vil vi bede om følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Alle data vil blive behandlet som fortrolig information og vil blive brugt til handel online. Dine personlige data vil blive opbevaret hos SofiaGaver.dk (BPL Trading). Dine data bliver opbevaret sikkert hos vores hosting-partner. Vi bruger alene disse data i forbindelse med etablering og behandling af din ordre samt for at hjælpe dig med eventuelle forespørgsler. Vi bruger alene din e-mailadresse som led i gennemførslen af din ordre. Vil du modtage vores nyhedsbrev, kræver det et særligt samtykke fra dig.  

Vi bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Du vil kun blive kontaktet telefonisk, hvis der er problemer med din ordre og/eller din levering.

SofiaGaver.dk overfører kun dine data til relevante transportører i forbindelse med levering og overfører ikke, sælger ikke og gør ikke dine personlige oplysninger tilgængelige for andre tredjeparter, herunder andre virksomheder.

Dine personlige data vil kunne blive brugt i en politi-efterforskning, da vi anmelder falske betalinger til politiet. Vi frigiver konto og andre personlige oplysninger, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov og for at undgå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med svindel med kreditkort.

Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at udfylde din ordre. Vi gemmer dine data i 5 år efter dit køb. Alle informationer opbevares på betryggende vis i maksimalt 5 år, hvorefter de slettes, den dataansvarlige i forbindelse hermed er BPL Trading.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@sofiagaver.dk. 

 

Cookies
Vores shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i din indkøbsvogn. En cookie er blot betegnelsen for en tekstfil som gemmes på din egen harddisk og som sender information til din webserver og browser ved dit næste besøg på webstedet. Derved kan du gemme produkter i indkøbskurven indtil dit næste besøg. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie.

Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse cookies, kan du gøre dette ved at indstille dine browserindstillinger - du finder disse i menuen "Funktioner" under menupunktet "Internetindstillinger" i Internet Explorer.

Logstatistik
Vi bruger logstatistik på www.SofiaGaver.dk, hvilket betyder, at et statistik-program opsamler data, som fortæller os, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet de forlader sitet igen mm. Vi anvender logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter for brugerne.

Klageadgang  Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@sofiagaver.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 
Nævnenes Hus  
Toldboden 2 
8800 Viborg 
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

 

Kontaktinformationer

Har du andre spørgsmål må du altid gerne kontakte os pr email eller telefon:

SofiaGaver.dk
BPL Trading
Daltoften 13, 8600 Silkeborg
 
Email: info@sofiagaver.dk
Tlf: 30723110 (mandag-fredag: 9-14)

Vi er momsregisteret: CVR nr. 32191150

God Fornøjelse med dit køb hos SofiaGaver.dk

Om Køb hos SofiaGaver

 • Hurtig levering - fra kun 25 kr
 • Køb for 500 kr og få gratis fragt
 • Ring til os tlf. 30723110 (mand-fred, 9-14)

E-mærke Godkendt

e-mærk

 • Sikker E-handel 
  • Online siden 2009

Gratis Gave-indpakning

Skriv blot en besked når du går gennem kassen ✔